fbpx
  • Nederlands
  • Deutsch
  • English

Bodemcheck

Vind je dat de ruwvoeropbrengst op bepaalde percelen achterblijft?
Wil je weten wat je moet doen om de kwaliteit van de bodem eenvoudig te verbeteren? Of wordt het tijd dat je die percelen die altijd wat achter blijven bij de rest, eens gericht ‘aanpakt’.

Met onze bodemcheck ontvang je van ons een optimalisatieplan voor 4 percelen, zodat je gericht de bodem kan optimaliseren en een betere ruwvoeropbrengst kan realiseren.

Gezond ruwvoer is de basis voor een gezonde koe. Voor een optimale kwaliteit en kwantiteit van de ruwvoeropbrengst is een gezonde bodem een vereiste.

Wat kan je verwachten?
Op basis van de aangeleverde bodemanalyses vertalen wij de uitkomsten hiervan naar een praktisch advies om de bodem en daarmee ook de ruwvoeropbrengst van deze percelen te verbeteren. Je ontvangt een uitleg van wat de analyses nu eigenlijk concreet zeggen, welke effecten bepaalde uitkomsten hebben en hoe je deze kan beïnvloeden en verbeteren.
Ook ontvang je per analyse een bekalkingslijst zodat je ieder perceel heel gericht kan bekalken en de pH waarde op een beter niveau kan brengen.

Hoe werkt het?
Na het aanvragen van een bodemcheck nemen we contact met je op over het aanleveren van de 4 bodemanalyses.

Wat kost het?
Onze bodemcheck kost € 150,- .
Wil je meer dan 4 percelen laten checken? Dan betaal je € 30,- per perceel extra.
Besluit je naderhand om gebruik te maken van ons adviespakket IndeXboeren, dan krijg je deze € 150,- terug, in de vorm van korting op de prijs van het adviespakket.

Vraag hier de Bodemcheck aan

Voor een optimale kwaliteit en kwantiteit van de ruwvoeropbrengst is een
gezonde bodem een vereiste.