• Nederlands
  • Deutsch
  • English

Nieuws

VIB in de media: Maïsteler

donderdag, 22 maart 2018

VIB stond afgelopen maand in de Maïsteler met een interessante visie op het inzetten CCM. Silomaïs vervangen door CCM levert op een bedrijf met 120 melkkoeien (30 kg FCM en jaarrond op stal in voorbeeld rantsoen) een besparing op van 11.300 euro aan voerkosten. Het is bovendien een interessant rantsoen voor bedrijven die VLOG melk produceren.

Lees meer


Even voorstellen: Stefan te Selle

donderdag, 22 maart 2018

Graag stellen wij je onze nieuwe collega Stefan te Selle voor. Stefan is per 1 maart j.l. gestart voor VIB consulting als adviseur melkveehouderij in Oost-Nederland.
Lees meer


VIB in de media in het vakblad Grondig

maandag, 12 februari 2018

Veehouders zullen de komende jaren veel meer aandacht gaan besteden aan de ruwvoerproductie. Om kosten te besparen, maar ook om
te voldoen aan de maatschappelijke trend van veel meer lokaal geproduceerd voedsel. Lees onze visie op de ruwvoerproductie in het interview met Alidus Hidding in het vakblad Grondig.

Lees meer


Stel jouw bekalkingsplan op

donderdag, 17 augustus 2017

In ons voederwinningsadvies hebben wij veel aandacht voor de bodem. Dit doen wij omdat een goede opbrengst van ons land begint bij een uitgebalanceerde bodem.

Lees meer


Jubileum

donderdag, 27 juli 2017

VIB bestaat 30 jaar, een mijlpaal die wij danken aan onze trouwe klanten en partners. Graag willen we dit met jou vieren op vrijdag 15 september. We organiseren een feestelijke jubileumdag met een interessant programma. Op deze dag nemen we je mee in de ontwikkelingen van de afgelopen dertig jaar. Verder delen we ons beeld van de toekomst van de sector samen met trendwatcher Richard van Hooijdonk.
Meld je vast aan, wij kijken uit naar je komst!